2009.06.11. 20:16 mandyedi

Web security challenges

Nos, akkor a korábban ígért oldalak:

hellboundhackers.org

Regisztráció szükséges. Viszonylag nagy közösség, kb 5 éve működik. Elég sok feladat van (Challenges) és baloldalt a learn menü alatt van sok érdekes/hasznos leírás. Fórum is elég aktív. Még forráskódok is vannak, elég sok programozási nyelven.

hackthissite.org

Regisztráció szükséges. Feladatok, fórum, leírások szintúgy...

hvs.php-invent.com/

Ez egy viszonylag új site. Elég erőssen a hellbbound-ra emlékeztet engem, de érdemes itt is regisztrálni. Bár a leírások elolvasásához nem szükséges. Még elég kevés feladat van. A fórum szintén aktív, lehet kérdezni bátran!

hack-test.com/

Regisztrálni nem kell. Csak javascriptre épít, körülbelül 20 feladat van. Nem tudom pontosan, még nem értem a végére:)

Fentiek közül nekem a Hell Bound Hackers a legszimpatikusabb. Oldal kinézetétől kezdve a feladatok mennyiségéig, leírások... Egszóval mindenben felülmúlja a többit. Szerintem.

Szólj hozzá!

Címkék: hack hellboundhackers hack me hvs.php invent hack vs security web biztonság web security hack this site hackthissite


A bejegyzés trackback címe:

https://aeriel.blog.hu/api/trackback/id/tr471179649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása